The Disney Tag

Echt als sinds ik klein ben kijk ik Disney Films. Ze zaten zo vol met fantasie en sprookjes. Zelf heb ik ook altijd veel fantasie gehad, ik denk dat door die fantasie ik Disney films echt fantastisch vond. Vandaag besloot ik dus om de Disney Tag te doen. Veel lees plezier!

Wat is je favoriete Disney film?

Zonder twijfel is dat Belle & het Beest. Ik vind het zo mooi hoe het beest lopende het verhaal veranderd. En de verhaal lijn vind ik ook erg mooi. En hoe de personen in de “werkelijkheid” in het verhaal terug komen in het verhaal dat de vrouw voor leest. Ik heb hem ook heel vaak gezien en ik denk dat ik heb binnenkort maar weer eens ga kijken.

Welke Disney prins zou je willen zijn? 

Ik zou kiezen voor de prins van Assepoester. Ik zou niet weten hoe hij heet maar ik vind het zo mooi hoe hij het hele land rond gaat om te zoeken naar Assepoester. En natuurlijk is hij niet de lelijkste 😛   ( Niet dat er ook maar één lelijke prins is in Disney films )
Welke Disney prinses zou je willen zijn ?Ik zou gaan voor Belle van Belle & het Beest. Ze behandeld het Beest net als de rest van de mensen vol liefde en aandacht. Ze behandeld iedereen gelijk. Zonder vooroordelen. Dat vind ik echt een hele mooie eigenschap.


Op welk Disney figuur lijk jij het meest?

Ik zou het echt niet weten. Dus ik heb een Disney karakter persoonlijkheid test gedaan 😉  Volgens de test lijk ik op Donald Duck omdat ik erg eigenwijs ben 🙂 

Wat is je favoriete Disney liedje? 

Dat is sowieso Once apon a dream uit doornroosje. Het doet me erg denken aan vroeger. En het heeft iets betoverends. 

Wat is je favoriete Disney park?


Ik ben eigelijk alleen in Disneyland Parijs geweest. En toen was ik 8 en durfde ik nergens in. Maar ik weet wel dat ik alles super mooi vond en ik echt werd betoverd door alle dingen. 

Welke van de originele karakters vind jij het leukst.

Dat is sowieso Goofy. Al sinds ik klein ben vind ik goofy echt geweldig. Hij is zo dom en onhandig, en daarom maakte hij me altijd aan het lachen. Toen ik in Disneyland was ben ik ook met hem op de foto geweest maar jammer genoeg kon ik de foto niet meer terug vinden.

Dit was de tag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Zet in de comments wie jou favoriete Disney figuur is. 
X Derek 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s