Timberlands


De een vind er niks aan en de andere vind ze geweldig. Timberland’s. Deze stoere bergschoenen heb je vast wel gezien. Overal waar ik kijk zie ik ongeveer Timberland’s. En ja, wat vind ik ervan?

Mijn mening

 

 Ik vind Timberland’s echt super geweldig mooi. De kleur en het ontwerp is echt heel mooi. En ze lopen echt ge-wel-dig. Een paar jaar geleden zou ik vast hebben gedacht. Waarom zou iemand rondlopen in het openbaar met bergschoenen. Maar Timberland heeft me daar echt heel erg anders over laten denken. 

Mijn Timberland’s

Ik heb al langere tijd zomerschoenen van Timberland’s. Ik heb ze gekocht voor 129,-. Best duur voor een paar zomerschoenen. Maarja dan heb je ook wel wat :). Mijn Timberland’s zijn van de boven kant zoals je ze hiernaast ziet. De onder kant is oranje met rood en is van een soort plastic. Ik vind de kleuren wel jammer. Maar het geeft ook wel een half half gevoel. Half Timberland, half sportschoen.  In ieder geval zitten ze echt geweldig. Ze dempen het lopen. In het begin voelde het alsof ik op wolken liep. Ik had daarvoor namelijk alleen nog maar gewoon platte Nike’s ofzo gehad. Maar je went er wel aan als je het minder lekker vind. Ik ben gewoon gewend dat ik op wolken loop zou ik kunne zeggen haha. Ik denk dat ik in de winter ook echte originele Winter Timberland’s ga kopen. Ik vind ze echt nog mooier dan de Timberland’s die ik nu heb. Jammer genoeg zijn Timberland’s erg duur. 200,- voor een paar Timberland’s. Maarja dan heb je ook wel erg goeie kwaliteit en conform. En anders hadden ze volgens mij bij de H&M ook neppe Timberland’s. Maar volgens mij zijn die nu uit de collectie. Maar als je toch Timberland’s wilt maar je ze niet kunt betalen, kun je altijd nog wel ergens anders neppe Timberland’s kopen. Maar dan is het natuurlijk niet echt en dus ook veel slechtere kwaliteit.

Dit was mijn mening en soort van review over Timberland’s.  

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Zet in de comments wat jij vind van Timberland’s.
X Derek 

Advertenties

Een gedachte over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s