Foodgloss


De laatste tijd kijk ik steeds meer Youtube en natuurlijk ben ik dus ook geabonneerd op sommige kanalen. Één daarvan is Foodgloss, ik ben echt helemaal weg van Foodgloss. Hier onder ga ik inlichten wat Foodgloss is, wie de eigenaar is en ik ga mijn mening geven.

Wat is Foodgloss? 

Foodgloss is een kanaal op Youtube waar elke woensdag en zondag een kookvideo online komt. Soms komt er een extra video op vrijdag. De recepten verschillen heel erg. Van broccoli burgers tot citroen cake. Maar ook pizza deeg en aardbeien taart. Echt van alles en nog wat. Ze legt heel goed uit hoe je het recept moet maken en geeft handige tips. En op het eind proeft ze het eten ook nog even, zodat je weet hoe het ongeveer smaakt.  Laats heb ik ook meegedaan met de win actie van Foodgloss, en ik heb gewonnen!! Ik won een super goede pan van Jamie Oliver. Mijn moeder was er echt heel blij mee :).

Wie is de eigenares van Foodgloss?


Ik wist dit niet eerder voor ik had opzocht. Maar Frances Lichtenberg is niet de eigenares van Foodgloss. Masha Feoktistova van Beautygloss is de eigenaresse van Foodgloss. Dit doet ze in samenwerking van Frances Lichtenberg. Ik vind Masha en Frances allebei echt top meiden. Ik volg allebei hun Youtube kanalen. En soms neem ik een kijkje op beautygloss.nl . .

Mijn mening over FoodglossIk vind Foodgloss eerlijk waar één van de allerleukste kanalen op Youtube. En Frances vind ik zeker weten de leukste Youtuber. Ze is echt super leuk, grappig en soms doet ze spantaal geweldige dingen 😉 Maar ze legt ook heel goed uit hoe je iets moet doen. In één woord is haar kanaal gewoon GE-WEL-DIG. Jullie moeten echt abonneren op haar kanaal!!! https://www.youtube.com/user/Foodgloss

Dit was mijn artikel over Foodgloss. Allemaal even abonneren 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. 
X Derek
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s