I’m Back!

Heey,

Het is ondertussen echt weer een hele lange tijd geleden. Ik was heel fanatiek aan het bloggen en het ging super goed. Tot dat ik van blogger wou overschakelen naar WordPress.
Ik stak daar veel tijd in en uiteindelijk lukte het steeds niet. En omdat ik daar zo mee bezig was had ik niet echt tijd om te bloggen. En daarna heb ik er eigelijk niet echt meer aan gedacht. Tot nu dan. Ik heb echt weer superveel zin om te bloggen!             De laatste tijd ben ik heel erg geïnteresseerd  in make-up. Ik was het al wel, maar de liefde is eigelijk alleen maar groter geworden. En ik weet nu ook gewoon dat ik er later echt iets mee wil gaan doen. Dus mijn blog zal de komende tijd waarschijnlijk vooral op make-up gericht zijn.

Ik heb echt al weer zin om te beginnen met bloggen! Hoevaak ik in de week ga bloggen en op welke dagen weet ik nog niet. Maar houd m’n site in de gaten want binnenkort(waarschijnlijk vanaf zaterdag) zullen er weer genoeg dingen op komen te staan.

Ik hoop dat jullie mij een 2e kans geven en me weer gaan volgen. 

XDerek 

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

5 gedachtes over “

  1. Evy van Weelden zegt:

    Leuk dat je weer bent gaan bloggen. Ik zit nu nog steeds op blogger en ik vraag me af of ik moet overstappen op WordPress… Ik heb tot nu toe alles opgebouwd op blogger, maar ik zit heel erg met de beperkte lay-out opties van blogger… xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s