Mijn favoriete Bloggers/Youtubers

Hey,

Ik lees natuurlijk als blogger zelf ook blogs en kijk ik Youtube. In dat artikel laat ik jullie weten welke bloggers, die nog niet heel “beroemd” zijn,  ik het leukst vind.

1. Rachel Kromdijk

Rachel staat echt bovenaan bij alle bloggers die ik lees. En ook qua youtube. Vooral haar filmpjes zijn leuk. Elke keer dat er een online komt, word ik helemaal blij. Ze maakt tutorials, shoplogs, favoriete van de maand en nog veel meer. Haar blog is ook heel gevarieerd van pesten tot reviews. Ze is echt een topper en ik vind echt dat ze meer abonnees en lezers verdiend. 

Youtube :  https://www.youtube.com/user/Rachelkromdijk

 Blog : http://rachelkromdijk.nl

   

2. Beautyflem

Beautyflem is een meisje genaamd Femke. Ze maakt super leuke filmpjes. Van make-up tot lunch ideeën. Ik vind echt dat ze meer abonnees verdiend!  

Youtube : https://www.youtube.com/user/beautyflem

3. Beautify

Beautify is een youtube account van 4 meiden. Het hoort bij het blog van Beautify. Ik vind persoonlijk het youtube kanaal leuker dan hun blog. Ze zijn met z’n vieren en zo heeft elk zijn eigen mening. Zodat je na mijn mening er meer van kan leren.

Youtube : https://www.youtube.com/user/BeautifyNL

Blog :  http://www.beautify.nl

Dat waren mijn favoriete Bloggers en Youtubers van het moment. Ik hoop dat je het een leuk artikel vond. Wie vinden jullie leuke bloggers/youtbers?

XDerek 

Advertenties

2 gedachtes over “

  1. Rachel Kromdijk zegt:

    ah super lief dat je mij boven aan hebt gezet! Dat is een hele eer, ik doe mijn best ondanks dat ik dyslexie heb haha.. verder komt er weer een nieuwe shoplog aan waar ik erg veel zin in heb! nog een hele fijne week Derek!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s