Plog with DerekHey, een tijdje geleden begon Elise Joanne met Ploggen. Het is eigelijk het zelfde als vloggen, maar dan met foto´s en stukjes tekst. Zij deed het elke dag tot kerstmis. Ik vond dat zo´n leuk idee dat ik wel eens dat ploggen wou proberen. Dus ik heb 2e kerstdag geplogt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Veel lees plezier


Goedemorgen! Het is 26 december(2e kerstdag). Ik logeer bij mijn opa en oma in Eindhoven  en word wakker rond half 9. En oh, wat heb ik lekker geslapen. Mijn haar zit echt totaal niet, dus ik ga douchen.Haha ik zie er echt heel erg duf uit. Snel douchen.Uhm……. iets te lang gedoucht denk ik….. Het is best koud, dus ik trek snel mijn onesie aan. Deze onsie is trouwens van de Primark.Ondertussen is het 9 uur. Mijn oom komt bij ons ontbijten, dus moet ik helemaal klaar zijn om 10 uur. 

Snel even op een rare plek mijn haar föhnen. Het moest wel, omdat ik anders niet kon zien wat ik aan het doen was.

Ik doe vandaag geen make-up op omdat ik die niet mee heb genomen naar mijn opa en oma. Daarom heb ik lekker de tijd om weer even in mijn bed Youtube video´s te kijken.


Doordat ik lekker video´s zat te kijken vergat ik de tijd…. en moest ik heel erg haasten om me om te kleden en mijn haar te doen. Dit gebeurt me echt te veel te vaak.


 Maar uiteindelijk kom ik altijd net nog op tijd. Snel naar het ontbijt want ik heb best wel trek.

 Hmmm… Lekker Brabants worstenbrood. De rest van mijn ontbijt ben ik vergeten te fotograferen, maar dat waren twee broodjes met kruidenboter. Ik heb namelijk echt een obsessie voor kruidenboter.
 Mijn opa en oma gingen nog even koffie drinken met mijn oom en ik ging de film Arthur Christmas terug kijken, want die hadden we de avond daarvoor opgenomen. Ik had hem vroeger gezien in de bios, maar ik vind hem nog steeds heel leuk.


Daarna ga ik naar de stad met mijn opa en oma. ik wou even naar de Primark en naar de H&M. Dus gingen we daar naar toe. In de lift, vroeger was ik echt doodsbang voor de lift. Gelukkig nu niet meer haha. Dat scheelt heel wat trappen als je opa en oma in een flat wonen.
 We moeten alleen wel 10 minuten wachten, omdat de bus vertraging heeft, best koud als je daar 10 minuten moet staan wachten. Uiteindelijk komt de bus en brengt ons naar het station. We lopen onder het station door en komen al snel bij de Primark, die pas net open is. Na een half uurtje ben ik alweer uit de winkel met een paar artikelen die ik straks nog wel even laat zien.Daarna ga ik ook nog even naar de H&M en daarna gaan we eigenlijk al heel snel weer naar huis.


En we zaten weer in de bus.Ik weet nog wel dat ik vroeger altijd stond te popelen om op de stop knop te drukken. Hadden jullie dit ook altijd? Ik vond het altijd echt geweldig. Ik heb echt het gevoel dat ik de enige ben die het geweldig vond om op een stopknop te drukken. Laat in de comments achter of jij het vroeger ook zo leuk vond om op de stop knop te drukken.


Ik kreeg deze broek van de H&M cadeau van mijn opa en oma. Super lief. Ik had een nieuwe broek nodig en ik vond het echt een hele mooie broek. Ik vind trouwens alle broeken van de H&M super fijn. Deze super leuke sjaal van de Primark kocht ik voor slechts €1,- . Hij was in de opruiming en kon hem echt niet laten liggen.

Ook kocht ik deze geweldige sokken van de Primark. Ik bedoel ik ga ze niet aandoen naar school of zo, maar thuis wel. Ze zijn echt super fijn. Ze kostte €2,50 .

Hier ben ik echt heel blij mee. Ik zocht eigenlijk al langer een nieuwe winterjas, maar ik vond nooit een leuke. Toen ik deze tegenkwam was ik gelijk verliefd. Hij was afgeprijsd van €45,- naar 25,- . En dat vind ik echt een hele goedkope prijs voor zo´n mooie jas.


Hier een foto dat ik de broek, sjaal en jas aan heb.

Hmmm toen verwende mijn oma mij met een lekker stuk brie met toostjes, terwijl ik het laatste stukje van Arthur Christmas.

Toen kwam Spongebob op televisie, ik had het echt heel lang niet meer gezien, dus vermaakte het me nog wel een beetje. Maar teveel Spongebob maakt me altijd heel erg verveelt.

Toen gingen we avondeten. We aten de restantjes van het kerstdiner van de dag daarvoor. Dit is de Chinese kippensoep.

Daarna at ik erwtjes met twee stukjes rolade. Er was ook tuttie-fruttie, maar ik lust dat niet.

Toen kregen we een heel lekker toetje, van merengue, ijs, sinaasappelpudding en chocolademousse. Mijn opa had het allemaal zelf gemaakt, heel erg lekker, want hij was vroeger bakker. We aten trouwens heel vroeg, om half vijf of zo. Want we wilden graag om vijf uur een circusshow zien.

We waren nog net op tijd om naar het circus te kijken.

Daarna nog even lekker pesten met mijn oma en ik maakten haar heel erg in haha.

Mijn opa en oma wilden naar bed, dus maakte we ons daar klaar voor.

Ik zelf was nog niet echt moe, dus ik ging nog wat filmpjes op Youtube kijken.

Rond half 1 ging ik slapen. Ik vond het een hele leuke en gezellige dag. Het ploggen beviel me ook wel. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te lezen.

XDerek 

Advertenties

3 gedachtes over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s