Gekocht in november en december

Hey, vandaag laat ik zien wat ik qua make up heb gekocht in november en december. Ik wil dit nu graag elke maand of twee maanden gaan doen. Ik hoop dat het jullie leuk lijkt. Veel leesplezier.

Als eerst kocht ik deze wenkbrouwgel van Catrice, ik vind hem echt heel fijn. Ik gebruik hem nu bijna elke dag.

  € 3,59 

Ik heb ook deze cream oogschaduw gekocht van L´oreal, maar ik ben er niet echt over te spreken. Het is de kleur 028 Enigmatic Purple.

€12,49
Ook kocht ik deze twee lipsticks van de Action. In de kleuren Pink Blush en Soft Coral.
€0,89 ( Per twee verpakt)
Dan kocht in nog deze Stay all day concealer van Essence. Dit is echt een domme fout, want ik heb deze concealer gekocht in een teint te licht. Het was zelfs zo licht dat het leek alsof ik…uhm.. weet ik veel. Ik denk dat ik deze nog wel een keer in een donkerdere teint koop.
€2,59
Ik heb ook deze prachtige oogschaduw gekocht van Catrice, Ik vind hem echt heel mooi, als je hem nog wilt kopen moet je er snel bij zijn, want het is een Limited Edition die loopt tot eind december.
€ 3,99
Ik heb ook dit mooie oogschaduw palette gekocht van Essence. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, maar de kleuren vind ik wel echt heel erg mooi.
€ 3,59
Ook kocht ik deze vet opnemende velletjes die je gezicht matteren.
€ 1,99
Ook deze quattro van Essence heb ik nog niet echt uitgeprobeerd, maar de kleuren vind ik ook heel mooi. Het is de kleur 05 To Die For.
€2,99
Deze bruine oogschaduw heb ik ook gekocht. Ik heb hem al vaker gebruik en ben er echt heel blij mee. Dit is de kleur 090 Nougat It Right.
€ 3,99
Deze quattro van de Come to Town Limited Edition heb ik ook gekocht. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar ik ben erg benieuwd naar de bordeaux rode kleur.
€2,99
Deze oogschaduw van Catrice kocht ik omdat ik hem graag wou gebruiken als matte highlighter. Ik heb hem nog niet echt vaak geprobeerd, maar tot nu toe ben ik er blij mee. Het is de kleur 660 Ice White Open.
€ 2,89

Dat was alles wat ik deze twee maanden heb gekocht. Het is eigenlijk best wel veel haha. Van welke producten zouden jullie nog graag een review willen zien?

XDerek

Advertenties

2 gedachtes over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s