Rimmel Lasting Finish Lipstick – Review

Hey. Laatst was er een actie bij de Kruidvat, het 2e artikel van Rimmel was gratis. Ik wou graag de bronzer en de primer, maar ze hadden de primer niet. Toen ging ik bij de lipstick kijken en kwam ik deze tegen. Ik was echt meteen verliefd op de kleur. Veel lees plezier.

Verpakking 

Ik vind de verpakking van de Rimmel lipstick er heel erg mooi en chic uitzien. Je kunt het niet heel goed zien op de foto, maar de kleur van de verpakking is donker paars. Een groot nadeel vind ik wel dat de bovenkant schuin is afgesneden. Ik vind het wel mooi, maar het is heel onpraktisch. Als je al je lipsticks andersom zet in je stash, zodat je je kleur goed kan zien, zal deze de hele tijd omvallen.

Kleur

 
 

Ik heb de lipstick in de kleur 128 Starryeyed gekocht. Het is een donker paars/bruine kleur. Heel mooi vind ik hem.

 

 

Swatch

 
 

Bij de swatch heb ik hem een paar keer over mijn arm gehaald. Ik vind de kleur echt geweldig. De pigmentatie is niet heel erg schokkend, maar daardoor kan je wel goed opbouwen als je hem niet te extreem wilt aanbrengen.

Met flits

Mijn mening

 

Ik ben echt heel erg tevreden met deze lipstick. De kleur is heel erg mooi en uniek. Vooral mooi bij simpele looks. Hij is wel erg extreem en als je daar niet van houd, dan zou ik hem niet kopen.

XDerek

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s