Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn nieuwe blog! Ik heb er de laatste tijd heel hard aan gewerkt en nu kan ik het dan eindelijk aan jullie laten zien.

Ik vind het zelf echt geweldig dat ik nu eindelijk een echte website heb. En ik vind de nieuwe vormgeving van mijn blog nu ook veel mooier. Ik blijf gewoon volgens mijn vaste schema bloggen. Op de maandag, woensdag en vrijdag komt er een artikel online om 08:00. En soms staat er op zondag nog een extra artikel online. Ik hoop echt dat dit een heel goed begin is van 2015. Ik ben, zoals je hoort, heel erg enthousiast.  Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik. Wat vinden jullie van mijn nieuwe website?

XDerek

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13477547/?claim=wqg5mv7pws7″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

10 gedachtes over “Welkom op mijn blog!

  1. thesparklingbeauty zegt:

    Heel tof! Ik heb je net ff ontdekt en eerst was ik helemaal verbaast en vroeg ik me af of je de make-up voor jezelf gebruikte maar toen zag ik je portfolio en dacht ik super cool! Je mag mij best een keer opmaken haha 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s