Sleek I-Divine palette Storm – Review

P1010358

Hey. Voor kerst kreeg ik dit palette van Sleek. Ik wou het echt al heel lang en ben echt super blij dat ik het van Roosmarijn heb gekregen. Iedereen is hier helemaal ondersteboven van, maar is het de hype waard?

Verpakking

Deze keer heb ik echt heel veel te behandelen met de verpakking. Het palette zit namelijk verpakt in een kartonnen verpakking. Ik vind de verpakking er echt verbazingwekkend mooi uit zien voor de prijs. Als je de verpakking openmaakt komt er een mat zwart palette uit met de merknaam in glanzende letters. Op de achterkant zie je de naam van het palette staan. Dit mocht er van mij nog wel wat duidelijker op staan.

P1010359

P1010360

P1010366

P1010368

De kleuren

Heel handig, er zit een plastic plaatje die je alle namen van de kleuren vertelt. Het is ook erg handig dat er een spiegel zit aan de binnenkant van het palette, heel handig voor onderweg! De kleuren zijn vooral donker, maar er zitten ook hele mooie highlight kleuren bij.  Ze zijn gemengd tussen matt, shimmer en satin. Met deze kleuren zou je makkelijk een hele ooglook kunnen maken.

P1010369

P1010370

Swatches

 De kleuren zijn echt heel erg goed gepigmenteerd, al had ik de derde kleur (calm after the storm) iets meer gepigmenteerd verwacht. Maar de andere kleuren zijn heel mooi gepigmenteerd en ook de highlight kleuren zijn super mooi.

P1010371

P1010373

Met flits.

MEMO0016

Het pigment van deze oogschaduws is echt ge-wel-dig. De licht roze oogschaduw vind ik echt prachtig, net als de mat zwarte.

P1010372

P1010374

 Met flits.

MEMO0018

Mijn mening

Ik ben echt heel erg te spreken over dit veelzijdige palette. Je kunt met de kleuren heel veel looks maken. En het pigment…  Wauw. Dit is echt een pareltje. Ik weet echt zeker dat ik nog wel een paar van deze palettes ga proberen te scoren op de beautygloss party. Mijn favoriete kleuren zijn de tweede kleur van boven (Snow storm), de vijfde kleur van de eerste rij (Perfect storm) en de laatste mat zwarte kleur van de tweede rij (Blackout),

Welke kleur(en) vind jij het mooist?

Untitled

Advertenties

19 gedachtes over “Sleek I-Divine palette Storm – Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s