Opgemaakt #1

PicMonkey Collage

 

Hey. Ik heb de laatste tijd best wel wat spullen opgemaakt. Het zijn vooral geurkaarsen en een paar verzorgingsproducten. Veel lees plezier.

 

Geurkaarsen

P1010421

 Deze heerlijke geurkaars van Yankee Candle heb ik vol liefde gebrand. Hij ruikt heerlijk naar een zoet soort van mint. Het is de geur Candy Cane Lane.

 

 

P1010405

 

Ik vond deze geurkaars wat minder lekker. Hij was wel lekker, maar na een tijdje was ik de geur echt zat. Dit is de geur Cosy Apple & Cinnemon van Glade.

 

 

P1010417

Deze geur is echt goddelijk. Ik gooi hem bewust niet weg, zodat ik soms er gewoon aan kan ruiken. Echt als hij er volgend jaar met kerst weer is, ga ik heel veel van inslaan. Echt een top geur, echt een aanrader. Dit is de geur Sugared Apple van Yankee Candle.

 

P1010418

Als laatste heb ik nog deze geurkaars van Yankee Candle in de geur Vanilla Satin. Ik vond de andere geuren lekkerder, maar hij is niet vies of zo. Gewoon niet zo mijn geur, denk ik.

 

 

Verzorgingsproducten 

P1010397

Ook maakte ik deze conditioner van Andrélon op. Ik gebruik meestal gewoon deze, omdat mijn moeder hem koopt. In conditioners heb ik niet echt een voorkeur.

P1010401

Deze scrub kan ik niet echt aanraden. Ik heb het product goed geprobeerd, maar ik heb het gevoel dat ik er juist veel meer mee-eters van krijg, dus deze ga ik zeker niet opnieuw kopen. Echt geen aanrader.

P1010413

En ja, dit is al weer mijn derde flacon van deze dag/nacht créme, maar ik gebruik het vooral als nacht créme. Ik ben hier echt tevreden mee. Deze ga ik zeker opnieuw kopen.

P1010416

Ook maakte ik deze tester op van tandpasta. Ik was zo´n fan van de smaak dat ik nu de een hele tube heb gekregen voor sinterklaas. Dit is echt een aanrader als je niet van mint tandpasta houdt.

Make-up

P1010410

Deze primer van Essence werkt echt super fijn. In het begin merkte ik niet echt dat hij werkte, maar een keer had ik haast en had ik geen tijd voor primer. Ik merkte toen heel duidelijk dat ik eerder een vette huid kreeg en mijn make-up er minder goed op bleef zitten. Ik heb gelijk een nieuwe gekocht. Dit is echt een hele grote aanrader.

Dit waren de dingen die ik in de laatste tijd heb opgemaakt. Ik ga dit niet iedere maand doen, maar pas weer als ik een klein mandje vol heb. Hoelang dat duurt, ik heb werkelijk geen idee. Nog een fijne week!

Untitled

Advertenties

8 gedachtes over “Opgemaakt #1

  1. maroussiabeauty zegt:

    Wat een fijne producten heb je opgemaakt! De primer van essence lijkt mij heel fijn, zelf heb ik alleen primers op olie basis. Een tip voor je kaarsen; misschien kan je ze in stukjes doen en in een wax brander stoppen! Dat doe ik zelf ook met mijn kaarsen zodat ze echt helemaal “op” zijn 🙂 x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s