Healthy with Derek #2

kokjes

 

 

Hey. Ik vertelde jullie vorige week dat ik gezonder zou gaan eten. Hieronder kun je lezen of dat is gelukt.

Dag 1

De eerste dag ging eigenlijk redelijk goed. Ik heb 2 stuks fruit op, maar omdat we pannenkoeken aten, heb ik alsnog wel wat ongezonde dingen binnen gekregen. Dat is niet erg, want we eten niet elke dag pannenkoeken. Voor de rest moet ik mezelf nog wel mezelf herinneren om  meer water te drinken, want dat vergeet ik nog wel een beetje.

Cijfer van de dag : 7

Dag 2

Vandaag ging echt goed. Ik heb geen snoep of koekjes op en ik heb twee stuks fruit op. Alleen moet ik nog steeds meer gaan drinken en meer groenten eten. Voor de rest gaat het helemaal top.

Cijfer van de dag: 8,5

Dag 3

Vandaag was echt een hele goeie dag. Ik heb niks gesnoept, genoeg gedronken en ik had gym. Als ik nog iets meer groente had gegeten dan zou ik mezelf een 10 hebben gegeven.

Cijfer van de dag: 9,5

Dag  4, 5, 6,7 en 8

Deze dagen was ik ziek en heb ik dus niet echt veel gegeten of bewogen of zo. Gelukkig ben ik nu weer beter. Vanaf morgen ga ik gewoon weer helemaal ´normaal´eten. Dit is ook de rede waarom er geen artikelen online zijn gekomen. Heel erg sorry daarvoor.

Dag 9, 10, 11, 12 en 13.

Wauw, deze dagen ging het echt heel slecht. Ik at weer koekjes en zoet beleg. Niet genoeg fruit en groenten. En ook nog eens te weinig water. Ik hoop dat het vanaf maandag weer goed gaat. We gaan er teminste weer goed tegen aan.

Zoals je hierboven hebt gelezen gingen deze twee weken niet vlekkeloos. Maar ja, ik ben ook maar een mens. Ik ga gewoon door met gezonder eten. De eerste week ging namelijk ook heel erg goed. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Untitled

Advertenties

10 gedachtes over “Healthy with Derek #2

 1. maroussiabeauty zegt:

  Balen dat je ziek bent geweest! Maar onthoud,om gezond te leven hoef je echt niet al het lekkers te schrappen :p Dat doe ik althans niet, want dat zou ik niet kunnen. Ik eet 1 lekker iets op een dag en de rest gezond ^^ x

  Like

 2. Evelyne zegt:

  Goed bezig 😉 & Eens zondigen kan geen kwaad, hé. Troost je, ik heb ’t al duizend keer gezegd dat ‘k wil ‘dieëten’, maar mij is ’t nog nooit gelukt ^^ Vroeger dacht ‘k daar zelfs niet aan, want ik kwam toch niet gemakkelijk bij.. Aheum, ’t is dus echt wel waarheid als men zegt, hoe ouder je word hoe sneller ’t er bij komt. Euh.. Feit!

  Like

 3. Anniek zegt:

  Supergoed bezig Derek! Leuk ook, zo’n dagboekje, dat helpt wel om je een stuk bewuster te zijn van wat je eet, en het is ook meteen een goede motivatie 🙂 En ach, sommige dagen gaan beter, sommige minder, het is echt een patroon waar je een beetje aan moet wennen. Ik kom trouwens ook net pas op je blog, maar tof dat je dit doet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s