Yankee Candle Review – Geuren van Februari

P1010558

 

Ik kreeg deze leuke kaarsen laatst van de Body Butler om een review over te schrijven. Ik kan je nu al vertellen dat ik heel erg te spreken ben over deze geuren.

P1010561

 

Deze twee kaarsen zijn de geuren van Februari, dat betekent dat je deze geuren kan kopen met 25% korting! Het zijn de geuren ´Wedding Day´en `Sweet Strawberry`. Super leuk voor Valentijnsdag!

 

Wedding Day

P1010556

AHW…. Ik ben echt verliefd geworden op deze geur. Hij is echt heel lekker zacht en lieflijk. Het is een zachte zoete bloemige geur, maar het heeft ook iets fris in zich. Ik vind hem niet heel lekker als hij brand, maar je ruikt daarna nog twee dagen lang, de lekkere geur, in je kamer. Ik vind dit echt een hele lekkere geur! Deze moet je zeker even een keer gaan ruiken.

 Sweet Strawberry

P1010557

Deze kaars ruikt echt heel erg naar aardbei. Het is echt een typische geur van aardbeien. Als je het ruikt weet je echt gelijk waar het naar ruikt, zo duidelijk. Ik vind dit heel lekker om er even gewoon aan te ruiken, maar als hij brand vind ik hem echt veel minder lekker. Ik vind hem dan ook niet echt  naar aardbei ruiken. Behalve als je na een tijdje weer de kamer binnen komt lopen.

P1010558

Ik ben echt heel erg te spreken over deze geuren, vooral ´Wedding day´spreekt mij heel erg aan. Ik zou zeker gebruik maken van de korting bij de Body Butler. De Body Butler heeft een winkel aan de Turfstraat 14 in Zutphen. Andere informatie kan je vinden op hun Facebook pagina (link), en hun site (link).

Untitled

Advertenties

21 gedachtes over “Yankee Candle Review – Geuren van Februari

 1. Evelyne zegt:

  Ik kom terug, maar pas binnen een paar maand. Reden, ik kreeg teveel probs met ’t reageren & bep. dingen op m’n blog. Hoe zot ’t ook klinkt, ‘k wacht nu tot m’n hotmailadres volledig weg is om terug te starten. Op den duur was ’t aan zoveel gelinkt dat ‘k in een wespennest zat & zo problemen kreeg. Vandaar wil ‘k terug beginnen met een fresh start, maar blijkbaar gaat je hotmailadres pas na een paar maanden volledig weg (wist ‘k dus niet, dummie dat ‘k ben). Vandaar dat ‘k pas terug helemaal opnieuw wil beginnen als alles weg is. I know I’m crazy, maar ondertussen kan ‘k nieuwe inspiratie ophalen.
  Maar ‘k blijf wel regelmatig je blog checken, zowiezo! 😉 Ookal reageer ‘k niet, ik ben toch komen kijken 😉

  Knuff Evelyne

  ps: you’re the first to know when I’m coming back 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s