Favorieten Youtubers en Bloggers

youtube-new-flat-logo-4
bron

Youtube kijken en blogs lezen, ik ben er echt verslaafd aan. In dit artikel benoem ik de youtubers en bloggers die ik op dit moment het leukst vind.

Elise Joanne

Ik heb werkelijk hele erge bewondering voor deze vrouw. Ze doet echt wat ze leuk vind, bloggen en youtube filmpjes maken. Ze heeft van haar hobby ook haar werk gemaakt. Zonder dat ze echt genoeg geld heeft om er echt van rond te komeDSC07820n. Daar heb ik echt heel erg veel respect voor. Ik vind haar ook altijd geweldig in haar filmpjes  ze maakt me altijd blij. Je kan gewoon zien dat ze echt heel erg houdt van Bloggen en Youtube.

                                                                     Bron

Youtube : https://www.youtube.com/user/elisejoanne

Blog : Elisejoanne.nl

Make Me Blush

23_12_201418069_zpsf39ca93f

Make Me Blush vind ik echt een heel erg leuke blog. Ik vind dat ze heel erg fijn schrijft en ik vind het heel fijn om te lezen. Ze schrijft ook echt hele leuke artikelen. Ik vind haar lay out ook echt super.

Blog : makemeblush.nl

                                                                                                           Bron

tumblr_static_1g7clp8mdme8oksgcgck04sg8Cynthia Koning

Deze meid vind ik echt prachtig, echt ze is zo mooi. Ze maakt ook echt prachtige looks, ze is echt heel erg goed met make-up. Van alledaagse make-up tot horror looks. Ze heeft ook een blog, maar eerlijk gezegd heb ik daar nog nooit op gekeken, misschien wordt dat wel eens tijd.

                                                                                              bron

Youtube : https://www.youtube.com/user/cynthiakoning

Dit zijn echt een paar van de bloggers en youtubers die ik het leukst vind.

Wie zijn jou favoriete blogs en/of youtubers?

Untitled

Advertenties

10 gedachtes over “Favorieten Youtubers en Bloggers

  1. thesparklingbeauty zegt:

    Ik vind vooral Vera Camilla heel leuk. Haar artikelen passen erg bij mij en ik vind dat ze een mooie stijl heeft. Qua kleding, make-up en interieur

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s