Sorry!

Ik ben de laatste paar dagen niet actief geweest op mijn blog. Waarom dat was en wanneer ik weer begin met bloggen, kun je lezen in dit artikel.

 

Jullie hebben het misschien gemerkt, maar de laatste tijd vond ik het moeilijk om me aan het vaste upload schema te houden. Dat spijt me echt heel erg. Op het moment kost het mij heel veel energie, tijd en concentratie om een leuk artikel te schrijven. Soms had ik door school of andere omstandigheden geen tijd om nog op het laatste moment een artikel te schrijven.

Daarom heb ik besloten om een weekje vrij te nemen, de week van 23 februari tot 1 maart zal er geen een artikel online komen. Zodat ik een weekje kan uitrusten en op mijn gemak een beetje vooruit kan werken.

Ik hoop dat jullie het begrijpen.

Tot over een week!

Untitled

Advertenties

6 gedachtes over “Sorry!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s