Music of the moment

gjgjg

 

Muziek is echt een groot deel van mijn leven. Het kan me blij, emotioneel, verdrietig of druk maken. In ´Music of the moment´ wil ik bespreken welke muziek ik, op het moment, heel mooi en leuk vind.

 

Meghan Trainor – Title

Meghan-Trainor-Title-Chords

 

Laten we gelijk bij mijn grootste obsessie beginnen. Ik heb dit album echt duidende keren achter elkaar op replay gezet. Dit album is echt zo leuk. Het maakt me echt keer op keer weer blij. Er zit zo`n opwekkend iets in. Als ik er naar luister krijg ik gelijk weer energie.

Mijn favoriete nummers zijn : No Good For You, Mr. Almost en 3am.

Teske  – Rewritten

Teske+-+Unwritten

Ook dit lied heeft een hele lange tijd op repeat gestaan. Ik weet niet wat het is, maar toch blijf ik hem maar opnieuw draaien. Echt een heel leuk en lief liedje.

Beyonce –  Pretty Hurts & Best Thing I Never Had

promoted-media_544a78bab53f3

Pretty Hurts

Dit lied is zo mooi. Ik ben hier echt verliefd op. Het heeft echt een soort kracht in zich. De tekst is ook echt heel erg mooi. Als ik me even wat minder voel, dan zet ik bijna gewoon standaard dit lied op.

Best Thing I Never Had

Van dit lied kan ik ook geen genoeg krijgen. Ik weet niet wat het is, maar net als Rewritten blijf ik het toch steeds opnieuw opzetten.

Demi Lovato – Warrior

Demi_Lovato_-_Demi_(Official_album_cover)

Net als Pretty Hurts is dit een heel krachtig lied. Het begin is heel mooi zacht, maar wanneer het refrein komt, begrijp je waarschijnlijk wel waarom ik het zo krachtig vind. Ook heel mooi met de uithalen.

Ik hou echt heel erg van muziek. Het is echt een soort uitlaatklep. Het liefst zing ik dan ook keihard mee, maar jammer genoeg vind mijn broer dat een wat minder goed plan.

Wat zijn jou favoriete artiesten/nummers van het moment?

Untitled

Advertenties

12 gedachtes over “Music of the moment

  1. Lobke - Lovali zegt:

    Oeh, hele leuke muziek heb je gekozen! Meghan Trainor met haar album title vind ik echt geweldig. Ik kan hier ook echt uren naar luisteren. Het maakt me altijd zo blij, zeker wanneer ik eens een slechte dag heb. En je schrijft echt superleuk. Ik ben al meteen fan van je blog! Liefs, x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s