Spam je blog (Maart)

koe

 

Ik hou er echt van om blogs te lezen en dus ook van nieuwe bloggers ontdekken. Als je ook graag nieuwe bloggers ontdekt en/of je eigen blog wilt promomten. Lees dan vooral verder.

Jullie kunnen onder dit bericht geoorloofd je eigen blog promoten. Als je blog nog een zetje nodig heeft qua bezoekers aantallen, is dit je kans.  Ik lees alles en zal ook op elke blog een kijkje nemen. Misschien kom jij dan volgende keer te staan in mijn artikel met favoriete bloggers.

Veel succes met spammen!

Untitled

 

Advertenties

6 gedachtes over “Spam je blog (Maart)

 1. bymarlayne zegt:

  Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op bymarlayne.nl. Daarnaast ben ik ook op YouTube, Twitter en Instagram te volgen onder de naam bymarlayne.

  Like

 2. lostcanbefound zegt:

  wat leuk dat we dit mogen doen! Op mijn blog (www.lovali.blogspot.be) komen er vooral persoonlijke artikels online en ook deel ik graag mijn liefde voor fotografie. Er komen ook veel verschillende artikels online dus hopelijk neem je eens een kijkje op mijn blog! Liefs, X

  Like

 3. Anke, Elma, Isa en Julia zegt:

  Hoi,
  Ik ben Julia, samen met 3 andere vriendinnen heb ik een blog met de naam Your Place.
  Waarom onze blog iets anders is? Nou, JIJ kan ook mee schrijven. Ja, echt waar. Je kan ons artikels opsturen en als we hem goed vinden komt die op onze blog te staan. Verder schrijven we over van alles en nog wat. We vinden jou mening trouwens ook erg belangrijk! Neem een kijkje op http://www.yourplacex.blogspot.com Liefs Anke, Elma, Isa en Julia

  Like

 4. Evelyne zegt:

  Ik ben terug beginnen bloggen :p ‘k Miste ’t te fel & wou terug beginnen schrijven over vanalles. ‘k Heb helaas geen tijd om elke dag een blog te schrijven, maar probeer toch wekelijks iets te doen. Een precies onderwerp heb ‘k niet. ‘k Schrijf gwn wat er in me opkomt.
  Wie een kijkje wil komen nemen (want veel bezoekers heb ‘k niet, helaas) is altijd welkom op http://evelynevergote.blogspot.be Laat gerust een berichtje na, dan kom ‘k zeker bij je langs!

  Evelyne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s