Persoonlijke update

7c8a36274225b2563efde41c7cc9fa24

Wat is het alweer een tijd geleden dat ik iets online heb gezet, ik hoop dat jullie me nog niet zijn vergeten. Het spijt me echt, maar mijn hoofd stond er echt niet naar. Ik had het Katy Perry concert, de rekentoets, vrienden in nood en de liefde….

Het concert was echt geweldig. Ik had me er al 8 maanden op zitten verheugen. Wat een show was het, echt er was geen moment dat je je verveelde (behalve in de rij dan). Ik stond echt heel dicht bij en ik heb onwijs genoten. Het was echt het wachten waard.

katy_perry4_1

 

Bron

 

De rekentoets was gelijk dag daarna, dus helemaal fit was ik niet. Ik had de toets eigenlijk moeilijker verwacht. Ik heb dus wel het gevoel dat ik de toets goed heb gemaakt. De uitslag heb ik jammer genoeg nog niet gekregen.

Over vrienden in nood kan ik niet echt veel zeggen, omdat dat nogal persoonlijk is. Het kwam er op neer dat het gewoon niet echt goed ging met een vriendin van me, dus dat ik daar ook veel energie in heb gestoken. Gelukkig gaat het nu weer wat beter met haar.

En de liefde….. Ja, wat kan ik zeggen? Ik kan eigenlijk nog niet zo veel zeggen, hoe jammer ik het ook vind. Ik ben in ieder geval nogal verliefd. Jullie horen binnenkort meer…

o-HANDS-HOLDING-facebook

 

Bron

Verder gaan er nog wat dingen gebeuren op mijn blog. Ik stop met Healthy with Derek, nou ongeveer dan. Soms zullen er misschien nog wat recepten langs komen, maar ik stop met elke dag bijhouden hoe het gaat met gezonder leven. Ik merk gewoon dat ik het niet meer leuk vind om een artikel over te schrijven.

Ook weet ik niet of ik me vast houd aan mijn schema van uploaden op het moment, dat blijft nu nog wel even zo.  Als het nog verandert, laat ik dat nog wel weten.

Ik hoop dat jullie mijn aller eerste persoonlijke artikel een beetje leuk vonden om te lezen, ik vond het leuker om te schrijven dan ik had gedacht.

Hoe gaat het eigenlijk met jullie?

Untitled

 

Advertenties

6 gedachtes over “Persoonlijke update

  1. lostcanbefound zegt:

    Fijn dat je het leuk vond op de Katy Perry optreden! We begrijpen heus wel dat het een tijdje stil was. Vriendin die het moeilijk hebben moet je inderdaad goed steunen. En de liefde, dat komt wel goed! Zo’n persoonlijke artikels mag je wel eens vaker doen, je schrijft ze enorm leuk! Liefs, X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s