Yankee Candle Review – Geuren van Maart

P1010624

 

Vorige maand reviewde ik de Yankee Candle geuren van februari. Ik was echt heel erg te spreken over die geuren, maar zullen deze kaarsen het overtreffen…?

White Gardenia

P1010623

Deze geur had ik eerder geroken in de Body Butler, ik vond hem eerlijk gezegd niet zo heel speciaal. Dat is hij ook niet echt. Als deze kaars brandt komt er niet echt veel geur vanaf. Niet helemaal mijn smaak. Als je van een minder heftige geur houdt, zou deze misschien wel heel lekker kunnen zijn.

Lovely Kiku

P1010625

Toen ik deze kaars voor eerst zag dacht ik echt, wat is een kiku? Ik heb nog nooit zo`n bloem gezien, teminste ik ga er van uit dat het een bloem is. Toen ik deze kaars rook was ik echt blij verrast. Het is echt een lekkere geur. Het is een bloemen geur, maar het heeft ook iets kruidigs erin. Het is zeker geen typische bloemen geur. Ik zou deze echt aanraden om te kopen.

P1010624

Nee , Yankee Candle heeft me deze maand niet teleurgesteld. Eindelijk eens een keer een niet typische bloemen geur. De geuren van maart zijn heel maart met 25% korting te koop bij de Body Butler in Zutphen, of in de webshop (link).

Untitled

Advertenties

3 gedachtes over “Yankee Candle Review – Geuren van Maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s